dimecres, 25 de gener del 2012

Nou capítol de Walking Dead: Chacón i el PSC

Sinopsi: des de la mort del lloat Pallach, les files del PSC van patir una infecció semblant a la del famós còmic convertit no fa gaire en una  sèrie de televisió d’èxit. Amb el temps els humans originals del PSC s’han anat morint o els ha mossegat un zombi (es veu que això s’encomana a mossegades) dels que caminen sense rumb només a la recerca de preses vives per devorar. L’heroïna Carme Chacón ha decidit acabar amb la plaga... però primer s’ha d’esperar que els zombis la votin i és clar, els zombis només fan allò que els dicta la seva naturalesa... menjar-se als candidats (humans és clar... els zombis no solen menjar-se entre ells.. els polítics,  seguint Hobbes, sí)

A Carme Chacón – pot ser perquè es noti que és filla d’immigrants – li agraden els enterraments solemnes, de negre i dels que plantifiquen làpides funeràries amb inscripció. Que quedi constància qui s’ha mort i qui l’ha enterrat. Ara es veu que ha trobat la manera de liquidar el zombi del PSC. La pregunta és: es pot liquidar un cadàver? Doncs, sí. Segons el còmic només cal que li destrossis el cap, qualsevol altra lesió és baldera per a aquest propòsit. Doncs res, a fotre cops de mall al cap i cap a la fosa.

Seguint la consigna aprovada en el darrer congrés que preveia una veu pròpia sense grup deu haver pensat que el millor seria que la veu pròpia no fos d’un partit independent dins de la federació del PSOE sinó una veu pròpia*  dins d’un únic partit, o sigui, una merda de veu pròpia. Suposo que això només es pot fer enterrant definitivament el PSC i creant la federació catalana del PSOE. Així sí que anirem bé.

La seva candidatura (que de càndida no en té res) ha posat contra les cordes als delegats que hauran de triar entre ella i Rubalcaba. Per una banda diu que ella això del pacte fiscal ho ha mossegat i esgarrapat sempre (ara qui és el zombi?), per altra banda s’avergonyeix a Espanya de la seva catalanitat de quan era zombi (catalaniquè?) Ara sí que l’hem enxampada, la Chacón és el que mai ningú encara no havia vist: una exzombi rehumanitzada. Si el PSC vota Chacón s’acaba el partit diferent, si vota Rubalcaba també. S’han acabat els zombis. En el decurs de la trama a España s'han perdut i creuen que la Chacón es encara una zombi: i si hi creus és molt fàcil que existeixin.


* els zombis no tenen veu pròpia però ells no ho saben... només emeten uns grunys incomprensibles i és clar: ningú els entén.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada