divendres, 15 de març del 2013

50x7

Des de fa unes setmanes que faig un article setmanal al diari digital d'opinió 50x7 (www.50x7.com) i tinc el blog una mica-força oblidat. No sé si podré dedicar-hi gaire temps d'ara en endavant perquè la meva productivitat és limitada. En tot cas espero tenir empenta per fer que el blog continui essent un espai més personal i desacomplexat on anar abocant les impressions sobre el que m'envolta, preocupa o exaspera.

El 50x7 és una proposta de diari d'opinió i no pas d'informació diària. Consta de 10 seccions i aproximadament 5 articulistes per secció que fan que cada setmana hi apareguin almenys 50 articles per anar llegint durant els set dies següents. 50x7 no té línia editorial i els articulistes aporten mirades personals i ben variades a l'actualitat. És doncs un bon espai per captar idees i reflexions sobre temes ben diversos.

Sigui com sigui, m'ha fet molta il·lusió que em proposessin de col·laborar-hi - això sí, de moment altruistament - i només espero ser capaç de mantenir un cert nivell en les meves aportacions i complir el repte de ser-hi cada setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada