dijous, 3 de gener del 2013

Favors amb favors es paguen



Els camins del finançament són inescrutables, o això devien pensar les necessitades arques del govern de la Generalitat quan van adjudicar un concurs líquid, incolor i sense gust a una magna empresa espanyola.

Favors amb favors es paguen i ara – ep, només els malpensats – podem començar a veure a què treia cap, per exemple, la votació a favor de CiU en el tema de les compensacions a les autopistes radials de Madrid. El marron que tenen amb aquestes autopistetes és descomunat. Vegeu sinó aquest enllaç: http://www.elconfidencial.com/economia/2012/12/23/las-radiales-de-madrid-otra-bomba-de-relojeria-para-banca-y-constructoras-111734/

A molts ja ens ha quedat clar que si els funcionaris hem cobrat la nòmina aquest mes de desembre i encara que hagi estat alguns dies més tard de l’habitual ha estat gràcies al 300 milions que s’han ingressat d’aquesta fantàstica empresa espanyola.

Potser Acciona ha fet una oferta que s’intitula “canviem la ruïna de les autopistes de Madrid per el suculent negoci de les aigües públiques de Barcelona” (Acciona amb un 25 % d’Henarsa gestiona la radial R-2 i té per ara un deute d’uns 421 milions d’euros).
Pot ser que la Generalitat, amb el concurs sobre la taula, hagi jugat a les irregularitats per obtenir un ingrés que amb moltes probabilitats haurà de retornar però de moment ha salvat els mobles. Ara diuen que caldrà repetir el concurs públic. La següent pregunta és com es retornaran els 300 milionets? Favors amb favors es paguen. 

N'hi ha que estem convençuts que és aquesta la política que hauríem d’esborrar del mapa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada